Skip to main content
 • Vildmarksäventyret börjar vid sängkanten

  Svensk natur så som du aldrig upplevt den tidigare

BOKNINGEN ÄR ÖPPEN.

BOKA IN DITT HELGPAKET NU!

Vildmarkspaket – 2 nätter fredag – söndag. Boende för 2 vuxna + 2 barn. Paketen är tillgängliga från 1 JUNI 2022 

3 LYXIGA BUNGALOWS
Se några av Sveriges vackraste rovdjur och skogens konung på armlängds avstånd, säkert och bekvämt från sängen i din vildmarks-bungalow.

SPÄNNANDE VVILDMARKSFRUKOST
Vildmarkens ljud blir din väckarklocka och du vaknar upp med djuren i din närhet. Det blir en morgon som du aldrig upplevt tidigare.

NÄRA KONTAKT MED DJUREN
Vår Zoo-skola ger dig en inblick i djurens liv som du aldrig tidigare haft en möjlighet att få uppleva. Din personliga guide tar er med på en privat parkutflykt där ni får hälsa på alla djuren. Vår zoolog hälsar er välkomna vid de vackra Bengaliska tigrarna och ni får hjälpa honom servera tigrarna frukost och träffa Fjällrävarna. Följd med på en Lemursafari. Hälsa, kela och hjälp oss mata våra sällskapliga vänner.

PASSA PÅ ATT NJUTA
Luta dig tillbaka i ett vildmarksbad och titta på norrskenet som spelar på himmelen medans middagen förbereds komponerad av vår mästerkock med lokala råvaror och delikatesser.

VILDMARKSLIVET SLUTAR INTE DÄR
Junsele Wilderness har i sina vackra omgivningarna massor av aktiviteter att erbjuda, läs mer här:

Helgpaketet 2 v + 2 barn sek 14.000:- Inklusive frukost.

Bokningsförfrågan
Fredag till Söndag, från Juni till December 2022.

Se några av Sveriges vackraste rovdjur och skogens konung på armlängds avstånd, säkert och bekvämt från sängen i din vildmarksbungalow.

Staden Junsele

80 km i nordvästlig riktning från Sollefteå har Junseleborna slagit ner sina bopålar.

Nybyggarna för 250 år sedan visste vad de gjorde när de valde att förlägga Junsele just där. Med den vackra Betarsjön på ena sidan och  Upplevelseberget på den andra ges möjlighet till alla former av friluftsliv direkt utanför stugknuten. På sommaren: Kanot, vattenskidåkning, vindsurfing och annan vattennsport, mountainbike, orientering, flugfiske, trolling, lerduveskytte, vandringsstigar m.m. 
På vintern: Utförsåkning, längdskidåkning, vinterfiske, skoteråkning, hundsläde och mycket mycket mer.

Svensk Vildmark utanför husknuten

Junseles stora dragplåster är Junsele Djurpark. Mer än 30.000 besökare låter sig charmas av parkens  glada innevånare från jorden alla hörn. Älg, björn, lokatt, fjällräv likväl som ringsvanslemurer, silkesapor, wallabies, bengaliska vita tigrar blandat med hängbuksvin, getter, ponnyer och kameler har alla sitt hem i parken. I samarbete med Parken är Junsele Wilderness stolta att kunna erbjuda  en unik vildmarksupplevelse med personligt guidade möten på distans, med några av parkens fantastiska djur blandat med spännande kulinariska upplevelser.

Moose Cabin 1 & 2

Vi har varsamt inkorporerat två luxuösa wildmarksbungalows i vårt Älghägn. Panoramafönstren i vardagsrummet och sovrummet blickar ut över älghägnet med den vackra dalen och bergen som kuliss. Älgarna kommer gärna hela vägen fram till fönstren för att hälsa er välkomna. Det är majestätiska och vackra djur som ni får möjlighet att följa under hela er vistelse utan att på något vis störa dem i sina dagliga rutiner.

Lynx Cabin

Vi har varsamt inkorporerat en luxuös vildmarksbungalow i vårt Lokattshägn. Panoramafönstren i vardagsrummet och sovrummet blickar ut över deras stora hägn. När de inte nyfiket tittar in på er så kan ni följa deras upptåg med hjälp av de kameror som är diskret uppsatta i hägnet. Ni kan följa deras upptåg på den 50 tums tv-n som är del av inredningen eller direkt på er mobil eller padda.

Junsele Wilderness The Movie

Ta en tur genom våra vackra luxuösa vildmarksbungalows

Se utsidan på våra vackra luxuösa wildmarksbungalows

  Att se dessa vackra djur från soffan eller sängen i din egna vildmarksbungalow ger dig en inblick i deras liv som du aldrig tidigare haft en möjlighet att få uppleva.

  LUXURY WILDERNESSBUNGALOW

  Weekend upplevelse 2 personer.

  Ankomst

  • Transfer med limousin från Kramfors Airport till Junsele Wilderness Resort. Medan ni ges möjlighet att tvätta av er resdammet, njuta och slappna av i vårt vildmarksspa då ser vi till att era väskor installeras i era exklusiva vildmarksbungalows.

  • Varför inte ta en drink medan ni njuter av den ångande värmen i våra vedeldade badtunnor och vår ångade bastu som står vackert uppställda i den unika 1800-tals gårdsmiljön. Kombinera gärna detta med en massage.

  • Från spa-området ser ni hur vår mästerkock förbereder kvällens middag.

  • När ni är klara är det dags att sätta sig till bord. Vår mästerkock har komponerat en middag med i huvudsak lokala råvaror. Här bjuds en matupplevelse inspirerad av lokala maner att tillreda rätterna.

   Runda av middagen med en god cocktail vid den öppna brasan innan det är dags att dra sig tillbaka till er egen vildmarksbungalow.

  Dag 1

  • Frukost serveras i er egen vildmarksbungalow. Expresso, Café au lait. Croissanter, bacon och ägg, eller varför inte prova vårt hembakade bröd med smör och honung från vår lokala gård. Din personliga guide tar er med på en privat parkutflykt där ni får hälsa på alla djuren. Vår zoolog hälsar er välkomna vid de vackra sibiriska tigrarna och ni får hjälpa honom servera tigrarna frukost.

  • Lunch serveras på Vackra Kvarnå Trädgård där ni också erbjuds att prova den världsberömda Junsele vinbärsvinägern. Känd för sin fantastiska smak och. hälsofrämjande egenskaper.

  • Efter lunch hjälper er våra fiskeguider att komma igång med  isfiske eller att testa på flugfiske. Med deras hjälp så är chansen stor att ni skall få dra upp er egen ädelfisk ur vår vackra tjärn eller ur den stora Betarsjön.
   .
  • Före middagen har ni tid att njuta och vila i er vildmarksbungalow eller varför inte besöka vårt spa för en avkopplande stund i vår bastu eller hot-tub och en massage. 

  • Middag serveras i Kåtabyns stora kåta, vackert placerad bredvid Äventyrsbergets lilla sötvattenstjärn. Vår mästerkock har där bland annat tilllagat er fångst från fiskeäventyret under eftermiddagen.

  Dag 2

  • Frukost serveras i er egen vildmarksbungalow. Expresso, Café au lait. Croissanter, bacon och ägg, eller varför inte prova vårt hembakade bröd med smör och honung från vår lokala gård. 

  • Flerfaldig mästaren och världsrekordhållaren i Lerduveskytte Jocke Smålänning ger en underhållande uppvisning av sina färdigheter. Därefter får ni själva får ni själva testa den svåra konsten att träffa en flygande lerduva.

  • Med snöskoter eller hundsläde tar vi er till den vackra och unika restaurangbåten Galaxen förankrad mitt i Sveriges näst största orörda sötvattenssjö Betarsjön. Där njuter vi av en generös lunch.

  • Efter lunch tar vi er tillbaka till er wildmarksbungalow där ni kan vila up innan vår limousine tar er tillbaka till flygplatsen i Kramfors.

  Special erbjudande
  1.800:- euros per person. All inclusive.

  SOMMAR OCH VINTERUPPLEVELSER HOS JUNSELE WILDERNESS

  Tiger-lunch

  Var med och hjälp till att mata våra vackra bengaliska tigrar.

  Lemur Close experience

  Följd med på en Lemursafari. Hälsa, kela och hjälp oss mata våra sällskapliga vänner.

  Moose Close experience

  Upplev Skogens konung, Älgen på armlängds avstånd.

  Dog sledge race

  Åk med och lär dig grunderna i den fartfyllda konsten att köra och åka hundspann.

  För förfrågningar och bokning till din personliga vildmarksupplevelse, kontakta oss på:

  0621-102 95

  info@junselewilderness.com